Australia Post StarTrack House Sydney

Architecture and Interior Design

Australia Post’s Cleveland Street site presented an architectural opportunity to activate the landscape and building forecourt through the introduction of an elegant glass atrium. A colonnade of stainless steel columns, the atrium bays are each glazed overhead by a shimmering interlay mesh of silver fabric, further filtering the sun and glare into the building at the lower levels. Through a series of ramps and terraces the new atrium opens up and connects to the streetscape. It also provides a greater opportunity for the use of the forecourt as it now houses a café and retail spaces, which spill into the entry of the building, encouraging people to interact.

Client – Australia Post
Address – 219-241 Cleveland Street Redfern, NSW
Status – Completion 2014
Scope – Architecture and Interior Design
Area – 32,000sqm
Awards – Australia Post Recognition
Photographer – Earl Carter