Close
Willow Creek

Embedded in the landscape

Client
Address
166 Balnarring Road Merricks North, VIC
Status
Completed 2011
Area
4,400-square-metres
Photography

Willow Creek Vineyard was stage one of a broader development and was built as a temporary Cellar Door and Bistro.

As phase one of a broader development, the architecture and interior reflects a strong contemporary design that sits embedded in the rural landscape adjacent to the original Edwardian house.

From arrival to departure, guests are kept aware of the connection to the artisanal wine-making process through selection of authentic materials and discrete views.

Close
Sign in to our client portal to access your latest documents, track project status and engage with your design journey.
Close

Sign up for our monthly dispatch for insightful thinking on architecture and design.